phone +45 2962 8077

Fugletur på island – UDSOLGT

Rejs i godt selskab med andre fugleinteresserede

2018-turen er udsolgt. Kontakt os gerne, hvis du vil på venteliste.

Turen er tilrettelagt med fokus på fugle. MEN det er bestemt ikke det eneste vigtige, for de rejsende vil komme til at opleve en masse andet. Den ene rejseleder vil fortælle en masse om Islands historie og aktuelle forhold, om litteratur og kunst og om den øjeblikkelige politiske situation i Island. Denne rejseleder (K. Torben Rasmussen) har boet i Island i samlet 5½ år og er forfatter af Turen går til Island. Han er også en habil amatørornitolog, og kender derfor de gode steder. Den anden rejseleder er Erik Kramshøj, godt kendt af alle, som har interesseret sig for fugle gennem de seneste mange år. Erik er også kendt for sit mangeårige arbejde som musikmedarbejder på Danmarks Radio. Det kommer vi til at høre mere om. Se mere om dem begge nederst i dette program. Meget skulle gå galt før vi ikke ser bl.a. islom, nordisk lappedykker, strømand, islandsk hvinand, mosehorn- ugle, jagtfalk, dværgfalk, storkjove, polarlomvie… Et samlet antal arter på 60-65 er realistisk. De vigtigste lokaliteter på turen er søen Mývatn og Vestfjordene  (den nordvestlige del af Island), inkl. fuglefjeldet Látrabjarg. Men der er også tid til at snuse lidt til hovedstadens Reykjaviks mange kulturelle attraktioner.

Tak til Erik M. Pedersen, for lån af disse fine fugle-billeder han tog i 2015 på én af vore tidligere fugleture.

Programmet er vejledende og ret til ændringer forbeholdes.

Dag 1 / Mývatn og pseudokratere.

Afgang fra Kastrup kl. 07.50 (mødetid kl. 06.00) – ja, tidligt! For at få så meget som muligt ud af den første dag i Island. Ankomst Keflavik, Island kl. 09.00. Vi kører omkring havnen i Keflavik og tjekker om der skulle være noget interessant, og ellers direkte til Reykjavik, hvorfra indenrigsflyet tager os til Nordlandets største by Akureyri (cirka 17.000 indbyggere). Derfra cirka 100 km videre mod øst mod ét af turens absolutte højdepunkter: søen Mývatn, der jo er en drøm for alle fugleinteresserede...
Vi indkvarterer på hotel ved den sydlige ende af søen, så der er ikke mere end 100 meter til søen.
To nætter her, ved sydenden af søen og derfor tæt på de såkaldte pseudokratere.
Mývatn er legendarisk for sine mange fugle, inkl. eksotiske arter som islom, strømand og islandsk hvinand, men også nordisk lappedykker, bjergand, spidsand og knarand. Omkring søen yngler bl.a. islandsk stor kobbersneppe, dobbeltbekkasin og odinshane. Og så er der pæne chancer for jagtfalk, dværgfalk og mosehornugle.

islandsk_hvinand.JPGpseudokratere.JPGnordisk_lappedykkerJPG

Dag 2 / Mývatn, lavaformationerne Dimmiborgir og kogende mudderpøle.

Vi bruger hele dagen omkring søen. Ud over fugle er der mange andre attraktioner, bl.a. de usædvanlige pseudokratere ved Skútustadir, de voldsomme lavaformationer Dimmiborgir og et stort område med kogende mudder og en helt særlig duft af svovl. Især i Dimmiborgir skal vi være opmærksomme, for her passerer jævnligt falke af begge islandske typer. Her er i øvrigt fyldt med vindrosler.
Overnatning samme sted, for anden og sidste gang.

svovl_mudder.JPGvindrossel.JPG

Dag 3 / Ankomst til den østlige del af Vestfjordene.

(Kørsel ca. 325 km, 90% på asfalt, dvs. ca. 5 timers ren kørsel) Efter morgenmaden må vi forlade området og sætte kursen mod vest – og vi skal køre relativt langt denne dag – retning Vestfjordene. Der er dog pauser undervejs, både for fugle og for kulturhistoriske attraktioner.
Vi ankommer så til den østlige del af Vestfjordene – nær byen Hólmavík – hvor vi skal bo den kommende ene nat. Tæt på fjorden og i Hólmavik en spændende havn, sikkert med gode fugle.

vestfjordene_får.jpg0209-Island_0647.JPG

Dag 4 / Fjeldheden Steingrímsfjardarheidi, varmt bad og fine udsigter.

(Kørsel ca. 250 km, 80% på asfalt, dvs. ca. 4,5 timers ren kørsel) Videre mod vest efter morgenmaden. Turen går først op fjeldheden Steingrímsfjardarheidi og vi kommer så ned til alle fjordene, som vi nu skal følge. Store udsigter. Smukke steder. Vi gør holdt ved det lille bassin og holder en pause i det varme vand. Sidst jeg badede her, lå to islommer lige nedenfor, mens en vågehval mæskede sig i sildestimerne 200-300 meter ude. Det kan dog ikke garanteres gentaget!
Hen midt/sidst på eftermiddagen ankommer vi til Vestfjordenes største by Ísafjördur (cirka 4.500 indbyggere), hvor vi indkvarterer for de kommende to nætter på samme hotel.

islom.JPG

Dag 5 / Islands Nationaldag. Bolungarvík og sejltur til øen Vigur.

Islands Nationaldag
Om formiddagen kører vi lidt længere mod vest og besøger byen Bolungarvík – måske deres naturhistoriske museum og i hvert fald havnen. På vejen ligger et lille interessant museum, der fortæller om tidligere tiders vilkår for fiskeri i disse egne. Man fiskede fra åbne både, fra den åbne strand. Har du læst den islandske forfatter Jón Kalman Stefánsson bøger, så kan du genkende miljøet.

Om eftermiddagen sejler vi relativt kort ind i fjorden mod øen Vigur. Her er fyldt med lunder, tejster, edderfugle og havterner. Mange helt tæt på. Øen har altid haft indsamling af edderdun som en vigtig indtægtskilde, og vi kommer til at høre mere om den praksis. Sejlturen er rolig og skaber ikke vanskeligheder, selv hvis du ikke er søstærk.
Varighed: 3-4 timer, samlet set.
Anden og sidste nat på samme hotel

edderfugl.JPGlunde.JPG

Dag 6 / Fuglefjeldet Látrabjarg – og måske havørne?

(kørsel ca. 225 km, 85% på asfalt, dvs. ca. 4 timers ren kørsel) Vi pakker bagagen og sætter kursen mod syd, stadig i Vestfjordene. Målet er fuglefjeldet Látrabjarg, hvis vestligste punkt også er Islands. Herfra er der omkring 300 km til sule.JPGGrønland. Men før vi kommer så langt, er der mange ting at se, og mange fugle at kigge efter. Vejen går ind og ud langs fjordene. Kig godt efter havørn, for Vestfjordene er centrum for de omkring 75 par, der nu yngler i Island. Bestanden går lidt frem i disse år, efter at have været nede på omkring 20-25 par. Øget beskyttelse og mindre efterstræbelse fra bønder (især med får) og edderfugledun-indsamlere er blandt forklaringerne på den gode udvikling.
Sidst på dagen er vi fremme ved vort overnatningssted, der ligger i den kortest mulige afstand fra Látrabjarg. Vi skal overnatte på et ret spartansk (hjemligt og hyggeligt) sted, de kommende to nætter.

Dag 7 / Hele dagen ved fuglefjeldet Látrabjarg.

Hele dagen bruges her ved fuglefjeldet. Látrabjarg er det største blandt de store islandske fuglefjelde, 12-14 meter langt og op til omkring 400 meter højt (højeste sted 441 m.o.h.) Vi bliver kørt ud til fjeldet ét sted, og spadserer så langs det de kommende 7-8 km. Er vejret godt, er det blandt de smukkeste oplevelser i Island. Mod syd anes næsset Snæfellsnes. Op fra fjeldsiden stiger duften fra fuglene og havet. Og overalt fugle, dvs. klassiske arter som lunde, alk, lomvie, polarlomvie, ride, mallemuk. Få skarver, måske topskarv. Ikke sjældent jagtfalk. Det skal siges, at fordums myriader af fugle – tætte som myggesværme – ikke kan forventes. Der er pt. krise i bestandene for disse fugle. Men stadig virkeligt mange og stadig en oplevelse af de helt store.
Turen er ikke vanskelig at gå, og vi har hele dagen. 
Anden og sidste nat på samme sted.

fuglefjeld_lunder.JPGtopskarv.JPG

Dag 8 / Raudasandur, Færgetur over Breidafjördur. Stykkisholmur, Snæfellsnes.

(kørsel ca. 150 km, 75% på asfalt, dvs. ca. 3 timers ren kørsel) Vi skal videre, og første stop er ved den ret isolerede strand Raudasandur (rødsand). På denne egn skete der i slutningen af 1800-årene meget dramatiske ting; disse hændelser danner udgangspunktet for krimien Svartfugl (af Gunnar Gunnarsson), så læs måske den før rejsen. Der er tid til en lang travetur på stranden, og nyde den enorme udsigt og de fugle, der er knyttet til stedet. Alm. kjove og vadefugle af forskellige slags ses her. Gråsælerne ligger langt ude og soler sig.
Kl. 19.00 sejler færgen sydover fjorden Breidafjördur med os om bord. Turen varer 2½ time og slutter i byen Stykkisholmur på næsset Snæfellsnes. Vi spiser middag på færgen, og når vi er kommet i land, skal vi køre cirka 1 time, før vi ankommer til overnatningsstedet, midt på næsset.

strandskade.JPG0045-Island_0249.JPG

Dag 9 / Småsøer og moser, travetur langs elv til vulkanen Eldborg. Reykjavik.

(kørsel ca. 170 km, 100% på asfalt, dvs. ca. 2½ timers ren kørsel) Efter morgenmaden pakker vi bussen og tjekker området tæt på overnatningsstedet ud. Her findes mange småsøer og moser, fyldt med fugle som nordisk lappedykker, islom og alle slags ænder (ikke strømænder, dog) og vadefugle. Vi bruger nogle timer der og får også tid til en travetur til vulkanen Eldborg, der – med sin ringe højde – troner over det flade land. Turen går langs en lille elv og gennem lavt birkekrat, med vindrosler og dobbeltbekkasiner som følgesvende.
Så må vi til sidst sætter kursen mod syd og kommer så frem til hovedstaden Reykjavik. 
Her bor vi de sidste to nætter på turistklassehotellet Hotel Cabin. Middagen foregår på hotellet, og består af righoldig salatbar, inkl. to-tre varme retter, pasta osv. Ikke noget kulinarisk højdepunkt, men OK.

dobbeltbekkasin.JPGreykjavik.JPG

Dag 10 / Udforsk selv Reykjavik – eller: tur til Tingvallasletten, Gullfoss, Strokkur.

Dagen er til egen disposition, og der er derfor mulighed for mindst to forskellige måder at bruge dagen på:
1: man kan besøge nogle af hovedstadens mange spændende kulturelle højdepunkter. Bl.a. det næste nye koncert- og kulturhus Harpa (www.harpa.is), kunstmuseer, kulturhistoriske museer, fine dunkle kaffehuse eller transparante caféer – og meget andet, eller dette her:
2: man kan tage på udflugten ”The Golden Circle”, der er en 7-8 timers tur til Tingvallasletten og -søen (et geologisk og historisk højdepunkt og et godt fuglested), vandfaldet Gullfoss og området med gejseren Strokkur, der med få minutters mel-lemrum sender en kogende vand- og dampsøjle højt til vejrs. NB: afhængig af antal på denne udflugt, arrangerer vi den med mindre bil, minibus (op til 9 pladser) eller en større bus. K. Torben Rasmussen tager med på denne tur. Prisen for turen vil afhænge af antal tilmeldte. Om aftenen spiser vi en fælles afslutningsmiddag på en bedre restaurant.

harpa.JPGgejseren_strokkur.JPG

Dag 11 / Nå et varmt morgenbad i Laugardalur? Hjemrejse.

Hjemrejsedag. Allerede kl. 10.30 skal vi køre mod lufthavnen, men det betyder at ønsker man at nyde én af Islands fine ting – de varme bade – endnu en gang, så kan man nemt spadsere til landets største anlæg i Laugardalur, 700 meter fra hotellet.
Der er afgang fra lufthavnen i Keflavik kl. 13.15 og dermed ankomst kl. 18.15 (dansk tid) i Kastrup.

fugleaeg.JPGfjeldrype.JPG

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG PRIS

Rejse til Island – med fokus på fugle // 13.-23.6. 2018 // Rejse nr. C-10

Pris pr. person: kr. 24.900

Tillæg for enkeltværelse: 2.300

 

INKLUDERET I PRISEN

– Flybilletter t/r – og lokal flyrejse i Island, inkl. skatter og afgifter

– Transport iflg. program i komfortabel, røgfri bus med god plads og erfaren islandsk chauffør

– Indkvartering i delt dobbeltværelse m. morgenmad – privat bad/toilet

– Middag x 10 stk. (to retter’s middage, inkl. kaffe/te – afslutningsmiddag dog noget højere standard)

– Nævnte ture, udflugter og sejlture

– To rejseledere: K. Torben Rasmussen, rejseleder (forfatter af Turen går til Island), habil feltornitolog og Erik Kramshøj rejseleder, specialist fugle

– Lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden

 

IKKE INKLUDERET I PRISEN

– Servering ombord på flyet

– Drikkevarer ved måltider – ud over isvand, som altid følger frit og rigeligt

– Øvrige måltider, dvs. også daglige frokoster (regn med 75-80 DKK pr. dag, efter behov)

– Eventuelle aktiviteter og entrébilletter ud over de nævnte

* Der tages forbehold for større pris- og valutaændringer og for ændringer af skatte- og afgiftsforhold. Prisen er baseret på min. 15 deltagere.

OM REJSELEDERNE

K. Torben Rasmussen litteraturhistoriker fra Aarhus Universitet, direktør for Nordens hus i Reykjavik (1994-98), rektor for Aarhus Kunstakademi (2000-2004), formand for Aarhus Kommunes Kunstråd (2004-2009) og forfatter til Turen går til Island (Politikens Forlag). Er en hyppig anvendt foredragsholder. Siden 2004 har han arbejdet professionelt med at arrangere rejser (oversigt over foredrag samt udførligt C.V. fremsendes gerne). Torben er også en habil amatørornitolog. Med sit indgående kendskab til Island, kender han de gode fugle-steder.

Erik Kramshøj har sans for ord og musik – og så er han vild med fugle. Interessen for fugle betød bl.a., at han blev uddannet som ringmærker og arbejdede på diverse fugletræk-stationer i Danmark og Sverige efter studentereksamen – og før værnepligt i marinen 1963. Han har været medlem af talrige udvalg og bestyrelser i Dansk ornitologisk Forening. Han blev i 1978 fastansat i DR og har stået for utallige udsendelser, og han har været en meget alsidig, både kritisk og loyal, repræsentant for DR – ikke mindst for P3. Gennem årene har han leveret troværdige verbale informationer i programmer som »Folk-Nyt«, »Natredaktionen«, »Trafikradio«, »7’eren« og »Hotel Evergreen«, og han har selvfølgelig også fået aføb for sin uophørlige ornitologiske entusiasme i udsendelser som »Dagens fugl« og »Ugens fugl«. I 1990erne markerede Erik Kramshøj sig især med udsendelsen »Spadestik og søn«, hvor der blev gravet godt og grundigt i de rockmusikalske epoker og sat fokus på små og store milepæle.

download pdf Hent udførlig rejsebeskrivelse

Rejsenummer: C-10

OBS: Fra Kastrup

Lufthavn: Kastrup

Afrejse: 13.06.2018

Hjemkomst: 23.06.2018

Pris kr. 24.900

Vejret i Reykjavik lige nu

icon AKTUELT

Uncube Magazine besøger Island

Uncube Magazine har været på opdagelse i Island. Se de smukke billeder natur og arkitektur her

Foredrag – kalender

Vil du vide mere om Island? K. Torben Rasmussen – ejeren af KulturRetur & Team Island, er en efterspurgt foredragsholder.

Se vores foredragskalender her.

Kontakt os, hvis du har ønsker til et særligt foredrag med islandsk relevans. Emner som kunst, litteratur og bygningskunst er blandt tilbuddene, men også mere generelle foredrag, fx det meget populære Kan danskerne lære noget af det islandske folk – stadig væk?

Ønsker du en samlet oversigt over mulige emner, så send os gerne en besked.

Flere 2018-rejser

De klassiske 6-dages grupperejser m.fl. kan nu ses her på siden.

Foretrækker du at køre selv? Vi arrangerer hvert år mange kør-selv ture. Det er også en mulighed, at få en kombineret tur til både Færøerne og Island.

Kontakt os gerne med dine egne idéer og få et skræddersyet forslag– mulighederne er mange.

Se også vores andre destinationer på kulturretur.dk

Praktiske spørgsmål og hurtige svar:

Hvad skal jeg medbringe?

· Praktisk og varmt rejsetøj. Vind- og vandtæt. Indgår der sejlture i programmet, medbring da lette handsker

· Praktisk fodtøj med gode såler. Bør kunne tåle fugt. Støvler behøves ikke, med mindre der er tale om særlige vandreture, og vil da fremgå af kommentarer på sådanne programmer.

· Badetøj til besøg i de varme kilder. Husk et håndklæde.

· Myggenet, for især omkring Mývatn (”myggesøen”) kan der være mange fluer. Der er ikke stikkende myg i Island.

· Pas kræves ikke, men medbring det, hvis du har ét. Under alle omstændigheder skal man medbringe ID-kort med billede. Og vigtigst: der skal være overensstemmelse mellem navn på legitimation og flybillet. Oplys altså det komplette navn ved køb af rejse.

· Medbring dit blå sygesikringsbevis. Bemærk: deltager man i en studie- eller firmarejse, gælder andre regler – se venligst vore generelle vilkår

· Medbring film fra Danmark, de er dyre i Island. Hvis du altså bruger analoge film.

· Har du en kikkert, er det en god idé at tage den med.

Skal jeg købe valuta før afrejse

· Ved ankomsten til lufthavnen i Keflavik kan man veksle kontanter eller hæve på VISA/Dankort eller andre internationale kort. Visse steder i Danmark kan man veksle til islandske kroner, fx i FOREX. Kursen normalt noget dårligere end i Island.

· De fleste butikker og restauranter modtager samtlige kreditkort

· Kursen er pt. 1 DKK = 19,28 IKR (11.9.2015), dvs. 1.000 IKR modsvarer godt 51 DKK. Tjek den islandske nationalbanks hjemmeside på www.sedlabanki.is for den aktuelle kurs.

Hvad med daglig frokost?

· Er turen ikke med fuld pension gælder følgende:

· Vi standser som regel ved middagstid på steder, hvor der kan købes lette varme anretninger, kaffe og kager

· Man kan også medbringe en termokande og købe/få påfyldning og enkelte steder kan man købe en selvsmurt sandwich fra morgenmadsbuffet’en.

Hvad kan jeg købe med fordel i Island?

· Vi er ikke på de sydlige kanter, så røverkøb af varer kan ikke påregnes. Man kan dog med fordel købe uld og kunstvarer.

· Dyre mærkevarer kan også vise sig at være billigere end i Danmark

· Husk at bede om Tax Free-check, den giver 15 – 20% rabat ved køb for mere end IKR 5.000 på samme kassebon. Beløbet udbetales i lufthavnen ved afgang. NB: vær opmærksom på, at ikke alle butikker er tilsluttet Tax Free-ordningen.

Forstås dansk i Island?

· Ja, mange forstår dansk, men mange, især unge/yngre, foretrækker at svare på engelsk. Tal selv langsomt og tydeligt dansk.

· Alle har gennemgået danskundervisning i grundskolen.

Skal jeg prøve en islandsk hest?

· Hvis du ikke gør det nu, så gør du det aldrig! Hvor der er mulighed findes det nødvendige overtøj, hjelm, støvler og instruktioner (koster fra 400-500 DKK ).

Hvordan er vejret?

· Besøg hjemmesiden www.team-island.dk, og kig under Om Island eller se på den gode norske side www.yr.no

Skal vi lave en særlig rejse til jer?

Er I 15 personer eller flere, som gerne vil rejse, så kontakt os gerne.

Generelle rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser her – og kontakt os ved spørgsmål.

Islændinge – De Små Konger

Læs artiklen "Islændinge – De Små Konger" skrevet af Team-Islands direktør, K. Torben Rasmussen

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

icon TEAM-ISLAND

Turen_Gaar_Til_Island.jpg

Team Island er skabt på baggrund af dybtgående kendskab til Island, for det første. For det andet skabt på baggrund af stor lyst til at formidle store oplevelser i det helt særlige land. Alle turene er tilrettelagt af K. Torben Rasmussen, der er forfatter af Turen går til Island og har boet mere end 5 år i Island. Men uden bistand fra vore uhyre kompetente islandske og danske rejseledere går det jo ikke. Alle islandske taler godt dansk. Er de danske, har de boet gennem flere år i Island.

Vi véd, at en tur først er helt vellykket, når alt det praktiske fungerer og historierne er fortalt af engagerede rejseledere.

Du skal rejse til Island med os, hvis du vil være sikker på en grundig tur. Naturoplevelser af en helt anden verden, suppleret med historie, geologi, erhverv, kunst, kultur, dagligt liv i Island - og så lige mere natur igen.

På hjemmesiden kan du finde alt relevante oplysninger om turene. Er der ikke lige nu en passende tur, så kontakt os gerne. Der er hele tiden nye på vej. Er du del af en gruppe med særlige fagspecifikke behov, så kontakt os gerne. Vi arrangerer hvert år ture for grupper, helt efter deres ønsker.

Uanset om du vil rejse i en gruppe med andre interesserede mennesker – og få glæde også af et godt socialt sammenhold – eller hellere selv vil køre, så kan vi garantere et stort udbytte af vore ture. Det samme gælder på vore rejser til andre lande. Vi arrangerer ture til bl.a. Irland, Færøerne, Grønland og Balkan – se gerne mere på www.kulturretur.dk.

Læs TEAM ISLAND og KULTURRETUR's historie her.

Vores generelle rejsebetingelser findes her.

icon DESTINATIONER

Om vore destinationer

 

Det oprindelige udgangspunkt for Team Island // KulturRetur’s rejser var Island. De to ejere har et nært forhold til Island, så det var naturligt. Og eftersom der er så mange interessante steder i Island og så mange historiske og kulturelle forbindelser var det endnu mere oplagt for os.

Men interessen for den nordatlantiske kultur, gjorde det ligeså naturligt at udvide med Færøerne og Irland. Færøerne kender vi begge udmærket og har besøgt landet mange gange. For at få dækket Irland, måtte vi finde en passende samarbejdspartner og det har vi gjort med forhenværende højskoleforstander og journalist Christian Møller.

Vi har arrangeret grupperejser til Grønland, Gotland, Tyskland, Israel, Kosovo/Makedonien/Albanien, Rumænien og har haft udbudt en spændende tur til Tunesien, med én af landets bedste kendere af landet, ph.d. (Mellemøststudier) Rikke Haugbølle. Vi er konstant opmærksomme på om forholdene bliver så rolige, at vi kan genoptage den rejse.

I 2018 udbydes rejser til Island, Færøerne, Italien, Rumænien, Kosovo/Albanien og Israel. Rejser findes på denne side eller på www.kulturretur.dk

 

Fakta om Island

DEN ISLANDSKE NATUR
For 15-16 millioner år siden eksisterede Island ikke. Hvor kontinentalpladernes drift bort fra hinanden i hhv. vestlig og østlig retning er kombineret med…
HISTORIEN – KORT & GODT
Den islandske historie er kort og velbeskrevet. I det mindste når man taler om den historie, som omhandler menneskers tilstedeværelse på den store ø. I år 874,…
KULTURLIVET
Dyrker man kulturelle oplevelser i en eller anden form, er Island i stigende grad interessant. Hovedstaden Reykjavik er en moderne storby med teatre, museer,…
DET MODERNE ISLAND
Det moderne Island er et dynamisk samfund præget af mobilitet, innovation og åbenhed, og landet er dermed godt klædt på til informationssamfundets vilkår.…
DE FIRE ÅRSTIDER
Det islandske forår kommer sent, men udvikler sig til gengæld eksplosivt. April og maj er forår, og lyset er kommet stærkt tilbage. Sammen med det kommer…
LITTERATURLISTE
En oversigt over ordentlige og tilgængelige bøger. Nogle kan skaffes fra boghandlen, andre gennem gode biblioteker og andre igen eventuelt gennem den…

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

icon 1 KulturRetur A/S, Mejlbyvej 670, Mejlby, 8530 Hjortshøj

icon 2 +45 2962 8077

icon 3 www.team-island.dk

email info@team-island.dk


Du kan også udfylde formularen herunder og sende en besked