Aflyst, gentages i 2023: Færøerne – kunst og natur / fra Kastrup

FÆRØERNE – inkl. sejltur til fuglefjelde og meget, meget mere ...

2022-rejsen er AFLYST, men den forventes gentaget i 2023. Kontakt os allerede nu og bliv skrevet op.

Turen er arrangeret i samarbejde med Kristeligt Dagblad
Tag med på en koncentreret rejse til Færøerne, med fokus på kunst, kirke og natur. Du kommer til at møde lokale personligheder, som inviterer dig tæt på færøske forhold. Vi kommer ind i kunstneriske og historiske cirkler og ud i den smukke færøske natur.
Som noget særligt oplever vi i den lille bygd Tjørnuvik, Kingosalmer i kirken og vi skal til Færøaften i bygdehuset, med udsøgt middag med lokale retter og Færødans.

Rejseleder: Anders Errboe.

Det er et højt prioriteret formål på vore rejser at skabe fælles oplevelser og nærvær mellem de rejsende – vi opfatter turene som en slags rejsende højskole. Eftersom deltagerne er nysgerrige og interesserede lykkes det altid. Selv om oplevelserne står i kø, er turene ikke mere hektiske, end at der også er god tid til at tale sammen og udveksle erfaringer af alle slags. Der er meget at dele…

Programmet er vejledende og ret til ændringer forbeholdes.

 Kontakt os ved spørgsmål & tilmelding på tlf. 2962 8077 // info@team-island.dk 

Garanti for at få pengene tilbage! 

Tvinger omstændighederne (virus eller andet) os til at aflyse allerede købte/betalte rejser, returneres alle indbetalte beløb uden gebyr eller andet.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

 

Dag 1 / Ankomst, Vagar. Køretur til Eysturoy og indkvartering i bygden Gjógv.

Der er afgang fra lufthavnen i Kastrup kl. 11.00 (mødetid 2 timer tidligere) med SAS, flynummer SK 1777. Ankomst efter cirka to timers tur i Vagar lufthavn kl. 12.15 (lokal tid). Lufthavnen blev anlagt af englænderne under 2. verdenskrig.

Her venter gruppens egen bus og vi kører derefter gennem tunnelen under Vestmannasund og kommer til øen Streymoy og videre – inkl. kort ophold undervejs – til bygden Gjógv, hvor vi skal bo de kommende to nætter. Stedet er ret fantastisk, især pga. den særprægede havn (landingsplads), der fortæller noget om de barske vilkår, tidligere tiders fiskere levede under.
Der er indkvartering på det lille sted Gjáargardur, hvor vi også spiser middag begge aftener.

vagar_faeroerne.jpg

Dag 2 / Viðoy: bygden Viðareiði. Christianskirke, Gøta kirke og museum.

Fra Gjógv har vi udsigt til øen Kalsoys stejle og utilgængelige fjeldsider mod øst. Vi skal i den retning, men dog ikke besøge Kalsoy i denne omgang. I stedet for kører vi til den meget smukt beliggende lille bygd Viðareiði på den nordligst beliggende af Færøernes mange øer Viðoy. Vi kommer igennem landets næststørste by Klaksvik, hvor vi skal besøge den karakteristiske Christianskirke (billede) og introduceres til dens forskellige udsmykninger. Der bliver flere stop på turen, lidt afhængigt af det aktuelle vejr. Gøta kirke og museum skal vi også nå, for den har en fin udsmykning af den måske mest kendte færøske billedkunstner Trondur Patursson.
Til sidst vender vi tilbage til hotellet i Gjógv, for den anden og sidste overnatning. Middag samme sted.

Christianskirke_faeroerne.jpg

Dag 3 / Travetur. ”Risin og Kelligin”. Til Streymoy: Saksun, Kongsgården & Torshavn.

Vi starter lidt sent og derfor er der tid til en fin travetur, enten til byens kirke og andre fine huse, eller op langs fjeldet hvorfra man får en helt formidabel udsigt over havet. Vi kører herefter op forbi Færøernes højeste punkt, ser ”Risin og Kelligin” (kæmpen og kællingen), der er to fritstående klipper lidt fra kysten. Derefter over på naboøen Streymoy, hvor vi finder ét af de fineste steder på Færøerne, nemlig Saksun (billede). Her ligger en lille kirke, en gammel kongsgård og så er der mulighed for en lang travetur hel ud til havet – hvis tidevandet tillader det. Har man set Nils Malmros’ film Barbara, kan man genkende stedet. Vi får en rundvisning på kongsgården. Og til sidst kører vi til Torshavn og tjekker ind på Hotel Brandan for de sidste nætter på denne rejse.

saksun_faeroerne.jpg

Dag 4 / Torshavn: Domkirken, Steinprint, Kunstmuseum. Tjørnuvik: Kingosalmer & Færøaften.

Dagen begynder med byvandring i det gamle Torshavn, hvor man får fornemmelsen af at træde direkte ind i historien, når vi går rundt på Tinganes og andre steder. Turen tilrettelægges, så der er mulighed for at overvære Gudstjeneste i Domkirken fra 1788 (billede). Så er der tid til en strøgtur og frokost på egen hånd. Vi mødes derefter på et aftalt sted.
Vi skal på besøg i et af Nordens fineste grafiske værksteder, Steinprint, hvor indehaveren fortæller om kunstnernes arbejde der. Siden spadserer vi gennem plantagen med mange kunstværker til Færøernes Kunstmuseum, som rummer fine værker af alle de store færøske kunstnere. Når vi det og er Zakarias Heinesen (William H.’s søn og selv en meget dygtig kunstmaler) hjemme og vil åbne, besøger vi også William Heinesens hus.

Sidst på eftermiddagen kører vi til den lille bygd Tjørnuvik, hvor vi skal opleve Kingosalmer i kirken og derefter Færøaften i bygdehuset med lokal middag og måske en lille dans.

torshavn_faeroerne.jpg02_torshavn_faeroerne.jpg

Dag 5 / Museum, Nordens Hus, kirker & kongsgård. Sejltur langs fuglefjelde.

Vi starter med at besøge Færøernes Nationalmuseum med geologi, botanik, zoologi, arkæologi, folkeliv og historie. Derefter til Nordens Hus (billede) hvor der er fælles frokost. Efter en rundtur i den nordiske kunstinstitution fra 1983 går turen til det fordum så mægtige Kirkjubøur med Magnuskatedralen, Olavskirken og ikke mindst den gamle bispegård, den nuværende kongsgård, hvor kongsbonden inviterer på kaffe og kage – og en fortælling om det fantastiske sted.

Senere skal vi sejle langs de flere hundrede meter høje fuglefjelde, hvor suler, lunder (søpapegøjer), lomvier, alke, rider, mallemukker flintrer rundt. Her er mange fugle!

nordens_hus_faeroerne.jpglunder.jpg

Dag 6 / Besøg i bygden Gásadalur. Lufthavnen: frokost på egen hånd og hjemrejse.

Turens sidste dag. Der er lige præcis tid til at besøge den mikrolille bygd Gásadalur (færre end 10 fastboende), der var den sidste by, der fik via en tunnel kom i nem forbindelse med omverdenen.
Derefter til lufthavnen, hvor man selv står for frokosten inden flyet afgår kl. 13.05 (SAS, flynummer SK 1778). Ankomst Kastrup kl. 16.10 (dansk tid).


Programmet er vejledende og ret til ændringer forbeholdes. Alt efter vejr og vind og de færøske kunstneres rejseplaner kan det blive nødvendigt at bytte lidt rundt på de enkelte dages program.

 

faeroerne_mykines.jpg

Om rejsleder Anders Errboe

Anders Errboe er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, men har altid haft en passion for historie. Som amatørhistoriker har han holdt mange foredrag og har skrevet bøger og artikler i historiske tidsskrifter. Musikerkarrieren førte vidt omkring, især i det nordiske område. Ven- og bekendtskaber fra disse turnéer var udgangspunktet for at lave kulturrejser. Gennem 35-40 år har han rejst jævnligt til Færøerne og til naboerne i Nordatlanten. Siden er også Balkan og Cuba blevet genstand for hans store interesse.
Gennem de seneste ti år har rejselederjobbet langsomt vundet over scenen. Men mikrofonen i bussen har han endnu, og han har mange gode historier at fortælle.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER OG PRIS

Færøerne – kunst & natur

3. – 8. juni 2021 // 6 dage // Fra Kastrup lufthavn // Rejse nr. C-23

Pris pr. person: kr. 13.450
Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.800

 

Inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Transport iflg. program i komfortabel, røgfri bus med god plads og erfaren chauffør
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse m. morgenmad – privat bad/toilet
 • Frokost x 5 dage
 • Middag x 5 dage, inkl. Kingosang, dans og møde med lokale.
 • Entréer til de nævnte museer og andre udstillingssteder
 • Sejltur ved Vestmannas fuglefjelde
 • Anders Errboe er rejseleder fra start til slut
 • Lokale færøske kunstnere og andre
 • Lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer ved måltider – ud over isvand, som altid følger frit og rigeligt
 • Øvrige måltider

 

* Der tages forbehold for større uventede prisændringer og for ændringer af skatte- og afgiftsforhold. Prisen er baseret på 20 deltagere.

Praktiske spørgsmål og hurtige svar – ved rejser til Færøerne

Hvad skal jeg medbringe?

 

 • Det blå sygesikringsbevis. Pas kræves ikke, men medbring det, hvis du har ét. Ellers SKAL der medbringes andet ID-kort med billede.
 • Praktisk og varmt rejsetøj. Vind- og vandtæt. Indgår der sejlture i programmet, medbring da lette handsker.
 • Praktisk fodtøj med gode såler. Bør kunne tåle fugt.
 • Kikkert og håndbøger om Færøerne, historie, natur, fugle etc.
 • Færøerne er ikke med i EU, husk det ved mulige rejseforsikringer og nødvendige dokumenter.

Skal jeg købe valuta før afrejse?

 • Man kan bruge danske penge på Færøerne og der er ikke forskel på kursen. Færøerne har deres egne sedler/mønter og betaler man med danske kontanter, får man eventuelle tilbagebetalinger i lokale sedler/mønter.

Hvad med daglig frokost?

 • Er turen ikke med fuld pension gælder følgende: Vi standser ved middagstid på steder, hvor der kan købes lette varme anretninger, kaffe og kager. Man kan medbringe en termokande og de fleste steder få varmt vand med på dagens udflugt.

Hvad kan jeg købe med fordel?

 • Vi er ikke på de sydlige kanter, så røverkøb af varer kan ikke påregnes. Man kan dog med fordel købe uld- og kunstvarer.
 • Husk at bede om Tax Free-check, den giver 15 – 20% rabat. Beløbet udbetales i lufthavnen ved afgang. NB: vær opmærksom på, at ikke alle butikker er tilsluttet Tax Free-ordningen – husk at tjekke i butikkerne og få de nødvendige dokumenter.

Forstås dansk?

 • Alle færinge forstår dansk, men gør dig selv og dem en rimelig chance og tal langsomt og tydeligt. På nogle turiststeder kommer de ansatte fra østeuropæiske lande og taler af den grund ikke dansk.

Hvordan er vejret?

 • Tjek www.dmi.dk eller andre steder med internationale vejrudsigter.

 

download pdf Hent udførlig rejsebeskrivelse

Rejsenummer: C-23

OBS: Inkl. sejltur ved fuglefjelde

Lufthavn: Kastrup

Afrejse: 03.06.2021

Hjemkomst: 08.06.2021

Pris kr. 13.450

Vejret i Thorshavn

Skydække

Føles som: 3°

Luftfugtighed: 95%

Vindhastighed: 17 m/s

Rejser til Island og andre lande...

+45 2962 8077

Vælg rejser

icon AKTUELT

2022-rejser

Grupperejser til ISLAND og IRLAND:

Island rundt – med god tid til at nyde det hele. 10 dage / Inkl. Vestmannaøerne, en hvalsafari og en sejltur mellem isbjerge. Vælg imellem to næsten identiske rundrejser, på forskellige tidspunkter i august.

Sommer i Island – inkl. Vestmannaøerne. 6 dage med begrænset kørsel. NB: vælg imellem to éns rejser, på forskellige tidspunkter.

Island – med fokus på fugle & natur. 13 dage / Inkl. Vestmannaøerne / med tre rejseledere.

Fugle og Natur – i det nordøstlige Island. 8 dage / Inkl. hvalsafari. Rejseleder: biolog og seniorrådgiver Ib Krag Petersen. På denne rejse bor du på ét hotel mellem søen Mývatn og Husavik. Derfra tager vi på daglige udflugter.

Hannes Litteraturrejse – rejs til Island med forfatteren Hanne Højgaard Viemose. 9 dage / Island rundt ved midsommer, med fokus på store islandske modernister, udvalgte sagaer, nyere islandsk litteratur og store naturoplevelser.

Island – for nysgerrige bedsteforældre (eller andre voksne) og børn/børnebørn Bliv klogere på vulkaner, gletsjere og islandske heste.

Island og vulkanerne, hvordan hænger det lige sammen? Med to rejseledere: Rikke Pedersen, geofysiker og ph.d. to af dagene – og K. Torben Rasmussen, der er med os alle 7 dage.

Island – natur, sagnhistorier, heste og vand En anderledes 9-dages rundtur. Rejseleder: forfatter og oversætter Lise Hvarregaard.

Sommer i Island – inkl. sejltur & friske kammuslinger, vulkaner & gode traveture 6 dage med forholdsvis begrænset kørsel og høj intensitet.

Irland – natur & eftertanke. 9 dage / En eksklusiv rejse, der kun udbydes i samarbejde med Kristeligt Dagblad. Natur, kultur og tro i Irland gennem 6000 år.

Nordlys i Island? Arr. i samarbejde med Kristeligt Dagblad. 5 intensive dage, m. fokus på natur, varme kilder, kultur & Nordlys. Rejseleder: K. Torben Rasmussen. Rejsen blev hurtigt UDSOLGT, men gentages i 2023. Skriv dig op allerede nu.


Disse 2022-rejser er på vej...

Island – med Vestfjordene i centrum. Rejs med Vrå Højskole. NB: rejsen indledes med nogle dage på højskolen.

Irland – Dublin, Derry og Donegal. 8 dage med spændende indhold. Rejseleder: Christian Møller, tidligere højskoleforstander og journalist.


AFLYST i 2022 – men forventes gentaget i 2023: Færøerne – kunst & natur. Arr. i samarbejde med Kristeligt Dagblad. Kontakt os og bliv skrevet op allerede nu.


Kommer der flere 2022-rejser?
Hold øje med hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller kontakt os.


Kør-selv rejser til ISLAND og/eller FÆRØERNE:

Foretrækker I at køre selv? Vi arrangerer hvert år mange kør-selv rejser til Island. Det er også en mulighed, at få en kombineret tur til både Færøerne og Island.

Foretrækker du at sejle / have din egen bil med, så sig til, vi har gode kontakter til Smyril Line. Vi booker gerne aktiviteterne undervejs, så I kan koncentrere jer om, at holde ferie.

Kontakt os og fortæl om jeres egne idéer og få et skræddersyet forslag – mulighederne er mange og vi har et grundigt kendskab til begge lande.


Garanti for at få pengene tilbage!

Tvinger omstændighederne (virus eller andet) os til at aflyse allerede købte/betalte pakkerejser, returneres alle indbetalte beløb uden gebyr eller andet. En kør-selv-rejse regnes også for en pakkerejse, hvis der købes mindst to ydelser hos os: fx overnatning, billeje og/eller transport med fly eller andre befordringsmidler.

Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Skal vi lave en særlig rejse til jer?

Er I 15 personer eller flere, som gerne vil rejse, så kontakt os gerne.

Mød os på Facebook

Du er meget velkommen i vores Facebook-gruppe "TeamIsland". Her kan vores tidligere gæster og andre, der er særligt interesseret i Island, blive medlem. Det er en lukket gruppe, hvor vi løbende deler informationer om emner, vi tror kan interesserer vores rejsende – både de nye og dem, der har været med flere gange.
Gruppen hedder: www.facebook.com/groups/TeamIsland
Send en mail, hvis du vil inviteres med i denne gruppe.

Foredrag om Island

Vil du vide mere om Island?

K. Torben Rasmussen – ejeren af KulturRetur & Team Island, er en efterspurgt foredragsholder.

Kontakt os, hvis du har ønsker til et særligt foredrag med islandsk relevans.

Emner som kunst, litteratur og bygningskunst er blandt tilbuddene, men også mere generelle foredrag, fx det meget populære Kan danskerne lære noget af det islandske folk – stadig væk?

Ønsker du en samlet oversigt over mulige emner, så send os gerne en besked.

Uncube Magazine besøger Island

Uncube Magazine har været på opdagelse i Island. Se de smukke billeder af natur og arkitektur her

Islændinge – De Små Konger

Læs artiklen "Islændinge – De Små Konger" skrevet af Team-Islands direktør, K. Torben Rasmussen

Praktiske spørgsmål og hurtige svar:

Hvad skal jeg medbringe?

 • Pas kræves ikke, men medbring det, hvis du har ét. Ellers skal der medbringes andet ID-kort med billede.
 • Det blå sygesikringsbevis – OG sikkert stadig også i 2022: Coronapas.
 • Praktisk og varmt rejsetøj. Vind- og vandtæt. Indgår der sejlture i programmet, medbring da lette handsker.
 • Praktisk fodtøj med gode såler. Bør kunne tåle fugt.
 • Badetøj til besøg i de varme kilder. Husk et håndklæde.
 • Kikkert og håndbøger om Island, historie, natur, fugle etc.
 • Island er ikke med i EU, husk det ved mulige rejseforsikringer og nødvendige dokumenter.


Skal jeg købe valuta før afrejse?

 • Det korte svar er: nej. Man kan betale med VISA eller andre kort alle steder i Island. Det er altså ikke nødvendigt, men kan naturligvis være hyggeligt og måske spare lidt tid ved kaffepauser eller andet.
 • Flere steder i Danmark kan man veksle til islandske kroner, bl.a. i FOREX. Kursen er ikke den bedste dér.
 • Ved ankomsten til lufthavnen i Keflavik kan man hæve på VISA/Dankort eller andre internationale kort.
 • De fleste butikker og restauranter modtager samtlige kreditkort. Man kan ikke ”hæve over” ved køb med kreditkort i Island, dvs. man kan ikke bruge butikker som sted at få kontanter.
 • Kursen er pt. 1 DKK = 20,09 IKR (19.9.2021), dvs. 1.000 IKR modsvarer pt. cirka 50 DKK. For aktuel kurs, tjek den islandske nationalbanks hjemmeside på www.sedlabanki.is


Hvad med daglig frokost?

 • Er turen ikke med fuld pension gælder følgende: Vi standser ved middagstid på steder, hvor der kan købes lette varme anretninger, sandwich, kaffe og kager. Man kan medbringe en termokande og de fleste steder få varmt vand med på dagens udflugt.


Hvad kan jeg købe med fordel i Island?

 • Vi er ikke på de sydlige kanter, så røverkøb af varer kan ikke påregnes. Man kan dog med fordel købe uld og kunstvarer. Dyre mærkevarer kan også vise sig at være billigere end i Danmark. Husk at bede om Tax Free-check, den giver 10 – 15% rabat ved køb for mere end ISK 6.000 på samme kassebon. Beløbet udbetales i lufthavnen ved afgang. NB: vær opmærksom på, at ikke alle butikker er tilsluttet Tax Free-ordningen.


Forstås dansk i Island?

 • Ja, mange forstår dansk, men mange, især unge/yngre, foretrækker at svare på engelsk. Tal selv langsomt og tydeligt dansk. De fleste har modtaget danskundervisning. MEN mange ansatte på hoteller og andre steder, hvor turister typisk kommer, er ikke islandske. Mange kommer fra østeuropæiske lande og taler af den grund ikke dansk.


Skal jeg prøve en islandsk hest?

 • Hvis du ikke gør det nu, så gør du det aldrig! Hvor der gives mulighed findes det nødvendige overtøj, hjelm, støvler og instruktioner (koster 500-600 DKK for en kortere tur, typisk 1½ times effektiv ridning). Men det skal understreges, at rideture ikke kan garanteres på alle turene. Er du særligt interesseret, så spørg ved tilmelding eller straks ved ankomst til Island.


Hvordan er vejret?

 • Besøg den islandske side www.vedur.is, hvor der også kan findes oplysninger om jordskælv og andre aktiviteter ifm. den vulkanske aktivitet i Island.

Generelle rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser her – og kontakt os ved spørgsmål.

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

icon TEAM-ISLAND

Team Island er skabt på baggrund af dybtgående kendskab til Island, for det første. For det andet skabt på baggrund af stor lyst til at formidle store oplevelser i det helt særlige land. Alle turene er tilrettelagt af K. Torben Rasmussen, der er forfatter af flere bøger om Island og har boet mere end 5 år i landet. Men uden bistand fra vore uhyre kompetente islandske og danske rejseledere går det jo ikke. Alle islandske taler godt dansk. Er de danske, har de boet gennem flere år i Island.

Vi véd, at en tur først er helt vellykket, når alt det praktiske fungerer og historierne er fortalt af engagerede rejseledere.

Du skal rejse til Island med os, hvis du vil være sikker på en grundig tur. Naturoplevelser af en helt anden verden, suppleret med historie, geologi, erhverv, kunst, kultur, dagligt liv i Island - og så lige mere natur igen.

På hjemmesiden kan du finde alt relevante oplysninger om turene. Er der ikke lige nu en passende tur, så kontakt os gerne. Der er hele tiden nye på vej. Er du del af en gruppe med særlige fagspecifikke behov, så kontakt os gerne. Vi arrangerer hvert år ture for grupper, helt efter deres ønsker.

Uanset om du vil rejse i en gruppe med andre interesserede mennesker – og få glæde også af et godt socialt sammenhold – eller hellere selv vil køre, så kan vi garantere et stort udbytte af vore ture. Det samme gælder på vore rejser til andre lande. Vi arrangerer gode ture til andre destinationer end Island, vort primære rejsemål. Irland og Færøerne hvert år. Grønland jævnligt. Har tidligere lavet rejser til Israel, Balkan, Nordsverige, Tyskland og Shetland. Har du særlig interesse for nogle af disse rejsemål, så kontakt os for aktuelle planer.

Læs TEAM ISLAND og KULTURRETUR's historie her.

Vores generelle rejsebetingelser findes her.

icon DESTINATIONER

Det oprindelige udgangspunkt for Team Island // KulturRetur’s rejser var Island. De to ejere har et nært forhold til Island, så det var naturligt. Og eftersom der er så mange interessante steder i Island og så mange historiske og kulturelle forbindelser var det endnu mere oplagt for os.

Men interessen for den nordatlantiske kultur, gjorde det ligeså naturligt at udvide med Færøerne og Irland. Færøerne kender vi begge udmærket og har besøgt landet mange gange. For at få dækket Irland, måtte vi finde en passende samarbejdspartner og det har vi gjort med forhenværende højskoleforstander og journalist Christian Møller.

Vi har arrangeret grupperejser til Grønland, Gotland, Tyskland, Israel, Kosovo/Makedonien/Albanien, Rumænien og har haft udbudt en spændende tur til Tunesien, med én af landets bedste kendere af landet, ph.d. (Mellemøststudier) Rikke Haugbølle. Vi er konstant opmærksomme på om forholdene bliver så rolige, at vi kan genoptage den rejse.

 

Fakta om Island

DEN ISLANDSKE NATUR
For 15-16 millioner år siden eksisterede Island ikke. Hvor kontinentalpladernes drift bort fra hinanden i hhv. vestlig og østlig retning er kombineret med…
HISTORIEN – KORT & GODT
Den islandske historie er kort og velbeskrevet. I det mindste når man taler om den historie, som omhandler menneskers tilstedeværelse på den store ø. I år 874,…
KULTURLIVET
Dyrker man kulturelle oplevelser i en eller anden form, er Island i stigende grad interessant. Hovedstaden Reykjavik er en moderne storby med teatre, museer,…
DET MODERNE ISLAND
Det moderne Island er et dynamisk samfund præget af mobilitet, innovation og åbenhed, og landet er dermed godt klædt på til informationssamfundets vilkår.…
DE FIRE ÅRSTIDER
Det islandske forår kommer sent, men udvikler sig til gengæld eksplosivt. April og maj er forår, og lyset er kommet stærkt tilbage. Sammen med det kommer…
LITTERATURLISTE
En oversigt over ordentlige og tilgængelige bøger. Nogle kan skaffes fra boghandlen, andre gennem gode biblioteker og andre igen eventuelt gennem den…

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

icon 1 KulturRetur A/S, Mejlbyvej 670, Mejlby, 8530 Hjortshøj

icon 2+45 2962 8077

icon 3 www.team-island.dk

email info@team-island.dk


Du kan også udfylde formularen herunder og sende en besked