Sommer i Island – højskole & rejse / fra Billund

Højsommer i Island - oplev gejsere, vulkaner, det helt øde indre højland og ikke mindst Vestmannaøerne

Turen er lavet i samarbejde med Vrå Højskole og indledes med nogle dages intensiv højskoleliv, dvs. foredrag, fællessang og hyggeligt (og lærerigt samvær).

Vi vil på denne tur opleve de absolut mest interessante steder i Island. Søen Mývatn med dens enorme mængder af fugle, pseudokratere ved Skútustadir, lavaformationerne Dimmuborgir og de kogende mudderpøle ved Námskard, kaldet ”helvedes køkken”. Vi skal på hvalsafari, hvor der er gode chancer for vågehval og pukkelhval.
Vi får tid til et besøg på Vestmannaøerne, som i 1973 ramtes af et stort vulkanudbrud. Mere end 400 huse blev ødelagt i katastrofen. Vi rejser naturligvis ikke hjem uden at besøge Tingvallasletten- og søen, hvor Altinget blev grundlagt i år 930. Vandfaldet Gullfoss og området med gejseren Strokkur besøges også, før vi kommer til hovedstaden Reykjavik, som der naturligvis er tid til at opleve.
Turen ledes af en dansk-talende islandsk rejseleder.

Det er et højt prioriteret formål på vore rejser at skabe fælles oplevelser og nærvær mellem de rejsende - vi opfatter turene som en slags rejsende højskole. Eftersom deltagerne er nysgerrige og interesserede lykkes det altid. Selv om oplevelserne står i kø, er turene ikke mere hektiske, end at der også er god tid til at tale sammen og udveksle erfaringer af alle slags. Der er meget at dele…

Programmet er vejledende og ret til ændringer forbeholdes.

Kontakt venligst Vrå Højskole for den samlede pris – på tlf 9898 1010 eller send en mail til info@vraahojskole.dk
Spørgsmål til rejsen i Island kan rettes til Team Island – på telefon 29 62 80 77 eller via mail til torben@team-island.dk

 

Dag 1 / Fra Vrå Højskole - Keflavik, indkvartering.

Vi forlader Vrå Højskole og kører i højskolens egen bus mod Billund.
Kl. 21.55 afgår flyet fra Icelandair fra Billund. Flyet lander efter ca. tre timers flyvning i Keflavik, Island kl. 22.45 (lokal tid), hvor bussen og rejselederen venter. Der kan handles toldfrit og veksles/hæves penge i lufthavnen.
Eftersom det er så sen ankomst, overnatter vi på lufthavnens hotel og skal spadsere med bagagen de 250-300 meter fra terminalen til hotellet.

Dag 2 / Indenrigsfly fra Reykjavik - Akureyri. Langs Eyjafjördur til Museum & tørvegård.

Efter en lidt sen morgenmad, går turen går så mod landets hovedstad Reykjavik og indenrigslufthavnen, hvorfra vi flyver mod nord i retning af Nordlandets største by Akureyri. Her venter bussen, og vi passerer den særprægede kirke, der ligger højt placeret i byen (billede). Så kører mod øst, over på den anden side af fjorden Eyjafjördur, hvor vi skal besøge ”The Icelandic Folk and Outside Art Museum” og den meget fine tørvegård Laufás, før vi finder vort hotel, helt ude på landet. Vi spiser middag og overnatter derefter de kommende to nætter på dette sted.

akureyri03.jpg

Dag 3 / Hvalsafari. Mývatn & pseudokraterne, Dimmuborgir & svovlstinkende mudderpøle.

Efter morgenmaden kører vi til byen Húsavik på nordkysten og skal derfra på en cirka tre timers hvalsafari, hvor chancerne for at se vågehval (billede) og pukkelhval er god.
Fra Húsavik er der 55-60 km til søen Mývatn, hvor vi bruger resten af dagen på de mest interessante steder, som bl.a. pseudokraterne ved Skútustadir (billedet), de dramatiske lavaformationer Dimmuborgir (”de sorte slotte”) og området med de kogende og svovlstinkende mudderpøle. Søen er kendt over hele verden som et usædvanligt rigt fugleliv; sjældne arter som islom, strømand og islandsk hvinand yngler her. Vi ser sikkert også nordisk lappedykker, odinshane og der er gode chancer for mosehornugle og jagtfalk.
Sidst på dagen kommer vi tilbage til vort hotel og spiser aftensmad der igen.

01_vaagehval_northsailing_15.jpg

pseudokratere.JPG

Dag 4 / Det indre Island – øde landskaber. Aldeyjarfoss, gården Stöng & fine udsigter.

Vi pakker bussen og kører tidligt mod syd – i dag skal vi krydse det indre Island, som med rette nogle gange kaldes ”en kold ørken”. Det er denne rejses længste køretur med omkring 8 timers kørsel. Her oplever vi landskaber, der er omtrent så forskelligt fra den danske frodighed, som man kan forestille sig. Der er tid til pauser undervejs, bl.a. ved vandfaldet Aldeyjarfoss (billede) og ellers på steder, hvor man kan nyde de enorme udsigter hele horisonten rundt. Vi skal på et tidspunkt krydse en bred elv i Nýidalur, så derfor skal bussen være rimelig robust. Vi passerer – og stopper, hvis der er tid – ved en kopi af den særlige gamle islandske gård Stöng. Den oprindelige Stöng ligger ikke langt herfra og blev begravet i aske efter et stort udbrud i vulkanen Hekla i 1104. Vi er ikke langt fra Hekla på denne rute.
Sidst på eftermiddagen ankommer vi til den lille by Hvolsvöllur, hvor vi skal bo de kommende tre nætter.

lava.jpgaldeyjarfoss01.jpg

Dag 5 / Sydkystens sorte strande, vandfald & travetur til gletsjer. LAVA Center & Saga Center.

Vi bruger dagen på en tur langs sydkysten af landet. Det giver oplevelser som bl.a. flere vandfald, ture langs sydkystens sorte strande, en travetur til en gletsjer – alt sammen med tid til gode pauser.
Der er også indlagt besøg på to steder i ”vor egen by” Hvolsvöllur, dels det næsten nye LAVA Center, der fortæller om vulkansk aktivitet, dels Saga Center, der er koncentreret om Njals Saga, og desuden fortæller om Brugsforeningsbevægelsen i Island, der gennem mange år var betydningsfuld. Endelig er der i løbet af de seneste mange år broderet en lang, lang fortælling om Njals Saga. Det er en lidt rolig dag, efter gårsdagens lange kørsel.

sydkysten.jpg

Dag 6 / Vestmannaøerne & travetur op på lavafjeld? Museumsbesøg.

I dag skal vi over til øgruppen Vestmannaøerne det meste af dagen. I sommeren 2010 blev der åbnet en ny færgehavn, ikke så langt fra hotellet. Sejlturen varer kun 30-40 minutter. Vestmannaøerne kender de fleste fra det meget eksplosive vulkanudbrud i 1973, som startede midt om natten lige i udkanten af øgruppens eneste by med godt 5.000 indbyggere. Til alt held var størstedelen af fiskeflåden i havn og kunne sejle de fleste indbyggere ind på fastlandet, mens lava og aske ødelagde store dele af byen. Mange huse blev fuldstændig dækket med en lavamasse på op til 40-50 meter. Mange andre fik store skader af askefaldet. Nu kan man gå oppe på lavaen og se gadeskilte og omtaler af de enkelte huse, som nu altså ligger mange meter under lavaen. Det er ret nemt at gå helt op på toppen af det nye fjeld (billede) – kan man stadig mærke den vulkanske varme stige op? Før vi sejler tilbage til ”fastlandet” er der tid til et besøg på det næsten nye museum, der på en meget fin måde fortæller om både dette udbrud og om skabelsen af øen Surtsey i midten af 1960’erne. Tilbage på hotellet, for tredje og sidste nat på dette sted.

vestmannaoerne.JPG

Dag 7 / Gullfoss, Strokkur & Tingvallasletten. Rundtur i Reykjavik. Fælles afskedsmiddag.

Vi har et tæt program foran os, så vi starter tidligt. Vi skal i dag opleve vandfaldet Gullfoss, det måske mest kendte i Island og meget imponerende. Blot 10 km derfra besøger vi området med gejseren Strokkur (billede), der med få minutters mellemrum sender en kogende vand- og dampsøjle til vejrs. Næste stop er ét af de absolutte højdepunkter på en tur til Island: Tingvallasletten og -søen med både geologisk og historisk stor vigtighed og et UNESCO-beskyttet område. Rejselederen vil fortælle meget mere om Altinget (stiftet her i år 930) og geologien, men først og fremmest skal man selv opleve det fantastiske område.
Herfra er der ikke langt til Reykjavik, Islands hovedstad.
Når vi ankommer kører vi en lille rundtur i byen, så de vigtigste steder kan blive præsenteret for jer. Vi passerer bl.a. Höfdi, hvor præsidenterne Reagan og Gorbatjov i 1986 holdt deres berømte topmøde; vi passerer det store koncerthus Harpa (tegnet af danske Henning Larsen i samarbejde med den dansk-islandske billedkunstner Ólafur Eliasson); vi kører forbi den sære bygning Perlan og også forbi Nordens hus, der siden 1968 har ligget her og arbejdet for nordisk kultur. Huset er tegnet af den finske arkitekt Alvar Aalto og er meget smukt. Vi skal se den store Hallgrímskirke (billede), inkl. indvendigt, hvor den måske er smukkest.
Der bliver så et par timers pause på værelserne (eller uden for…) indtil vi om aftenen mødes til fælles afskedsmiddag på restaurant, der ligger i gå-afstand fra hotellet.

strokkur02.jpgharpa 3.jpg

Dag 8 / Tid på egen hånd – til fx travetur ved bugten? Hjemrejse.

Der er tid til nogle timer på egen hånd, for vi skal ikke forlade byen før kl. 13.00/13.30. Hotellet ligger 1½-2 km fra centrum, og er vejret fint kan man spadsere ad en god sti ved bugten. Der er også bybusser eller naturligvis taxa, hvis man foretrækker det. Der afgang kl. 16.15 mod Billund med ankomst ca. tre timer senere kl. 20.55 (dansk tid).
Her venter højskolens egen bus og vi kører mod nord…

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER, TILMELDING OG PRIS

Turen er lavet i samarbejde med Vrå Højskole og indledes med nogle dages intensiv højskoleliv, dvs. foredrag, fællessang og hyggeligt (og lærerigt samvær).


Kontakt venligst Vrå Højskole for den samlede pris – på telefon 98 98 10 10 eller send en mail til info@vraahojskole.dk


Oplysninger om selve rejsen i Island kan rettes til Team Island, – på tlf. 2962 8077 eller via mail til torben@team-island.dk  


Vedr. selve rejsen


Inkluderet i prisen:

 • Flybilletter t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Transport iflg. program i komfortabel, røgfri bus med god plads og erfaren chauffør
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse m. morgenmad – privat bad/toilet alle steder.
 • Middag x 6 stk.
 • Hvalsafari, cirka 3 timer
 • Sejlturen til/fra Vestmannaøerne/Heimaey
 • Entréer til de nævnte museer
 • Dansktalende islandsk rejseleder på den islandske del af turen
 • Lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

 • Servering ombord på flyet
 • Drikkevarer ved måltider – ud over isvand, som altid følger frit og rigeligt
 • Daglige frokoster (regn med 90-110 kr. pr. person)
 • Øvrige måltider
 • Eventuelle aktiviteter og entrébilletter ud over de nævnte


* Der tages forbehold for større pris- og valutaændringer og for ændringer af skatte- og afgiftsforhold. Prisen er baseret på 20 betalende deltagere, og gennemføres til den beskrevne pris også med lidt færre deltagere.

 

Praktiske spørgsmål og hurtige svar:

Hvad skal jeg medbringe?
· Det blå sygesikringsbevis og dit pas
· Praktisk og varmt rejsetøj. Vind- og vandtæt. Indgår der sejlture i programmet, medbring da lette handsker
· Praktisk fodtøj med gode såler. Bør kunne tåle fugt
· Badetøj til besøg i de varme kilder. Husk et håndklæde
· Pas kræves ikke, men medbring det, hvis du har ét. Ellers skal der medbringes andet ID-kort med billede
· Island er ikke med i EU, husk det ved mulige rejseforsikringer og nødvendige dokumenter.

Skal jeg købe valuta før afrejse?
· Ved ankomsten til lufthavnen i Keflavik kan man veksle kontanter eller hæve på VISA/Dankort eller andre internationale kort
· De fleste butikker og restauranter modtager samtlige kredit-kort
· Kursen er pt. 1 DKK = 18,58 IKR (28.8.2019), dvs. 1.000 IKR modsvarer cirka 54 DKK. For aktuel kurs, tjek den islandske nationalbanks hjemmeside på www.sedlabanki.is

Hvad med daglig frokost?
· Er turen ikke med fuld pension gælder følgende:
· Vi standser som regel ved middagstid på steder, hvor der kan købes lette varme anretninger, kaffe og kager
· Man kan også medbringe en termokande og købe påfyldning og enkelte steder kan man købe en selvsmurt sandwich fra morgenmadsbuffet’en.

Hvad kan jeg købe med fordel i Island?
· Vi er ikke på de sydlige kanter, så røverkøb af varer kan ikke påregnes. Man kan dog med fordel købe uld- og kunstvarer.
· Dyre mærkevarer kan også vise sig at være billigere end i Danmark
· Husk at bede om Tax Free-check, den giver 10 – 15% rabat ved køb for mere end ISK 6.000 på samme kassebon. Beløbet udbetales i lufthavnen ved afgang. NB: vær opmærksom på, at ikke alle butikker er tilsluttet Tax Free-ordningen.

Forstås dansk i Island?
· Ja, mange forstår dansk, men mange, især unge/yngre, foretrækker at svare på engelsk. Tal selv langsomt og tydeligt dansk.
· Alle har gennemgået danskundervisning i grundskolen.
· Mange ansatte på hoteller og andre steder, hvor turister typisk kommer, er ikke islandske. Mange kommer fra østeuropæiske lande og taler af den grund ikke dansk.

Skal jeg prøve en islandsk hest?
· Hvis du ikke gør det nu, så gør du det aldrig! Hvor der gives mulighed findes det nødvendige overtøj, hjelm, støvler og instruktioner (koster 500-600 DKK per gang).

Hvordan er vejret?
· Besøg den islandske side www.vedur.is, hvor der også kan findes oplysninger om jordskælv og andre aktiviteter ifm. Den vulkanske aktivitet i Island.

download pdf Hent udførlig rejsebeskrivelse

Rejsenummer: C-13

OBS: Rejsen indledes med dage på Vrå Højskole

Lufthavn: Billund

Afrejse: 19.06.2020

Hjemkomst: 26.06.2020

Pris kr. Kontakt Vrå Højskole: 9898 1010

Vejret i Reykjavik

Skydække

Føles som: 3°

Luftfugtighed: 87%

Vindhastighed: 6 m/s

Vores rejser

+45 2962 8077

 
icon AKTUELT

Aktuelle grupperejser 2020 og åbning af grænser

Der åbnes for rejser til Island og Færøerne efter d. 15. 6. 2020.

Se oversigten over, hvilke af vores grupperejser der kan være ledige pladser på HER:

Grundet Covid-restriktioner, har vi aflyst nogle af vores grupperejser i 2020. Disse gentager vi dog i 2021 – og du kan allerede nu, blive skrevet op.

Mange rejsebureauer verden over, har også måtte aflyse rejser til Island. Det betyder, at der er god plads!

Overvej også en kør-selv rejse til Island (eller Island og Færøerne) i 2020, det kan vi hurtigt arrangere.

Mød os på Facebook

Du er meget velkommen i vores Facebook-gruppe "TeamIsland". Her kan vores tidligere gæster og andre, der er særligt interesseret i Island, blive medlem. Det er en lukket gruppe, hvor vi løbende deler informationer om emner, vi tror kan interesserer vores rejsende – både de nye og dem, der har været med flere gange.
Gruppen hedder: www.facebook.com/groups/TeamIsland
Send en mail, hvis du vil inviteres med i denne gruppe.

2021-rejser

Grupperejser:

Vi er i fuld gang med programmet for 2021.

Tre rejser kan allerede ses på hjemmesiden. Ud over dem kommer en tur med fokus på Islands vulkaner og geologi (med en dansk ekspert som rejseleder).

Og der kommer to ture på 10 dage – Island rundt inkl. Vestmannaøerne (som 2020-rejsen) og flere andre.

Hold øje med siden, eller kontakt os.


Kør-selv rejser:

Vil du hellere køre selv? Vi arrangerer hvert år mange kør-selv ture til Island. Det er også en mulighed, at få en kombineret tur til både Færøerne og Island.

Foretrækker du at sejle / have din egen bil med, så har vi gode kontakter til Smyril Line.

Kontakt os gerne med dine egne idéer og få et skræddersyet forslag – mulighederne er mange.

Skal vi lave en særlig rejse til jer?

Er I 15 personer eller flere, som gerne vil rejse, så kontakt os gerne.

Foredrag om Island

Vil du vide mere om Island?

K. Torben Rasmussen – ejeren af KulturRetur & Team Island, er en efterspurgt foredragsholder.

Kontakt os, hvis du har ønsker til et særligt foredrag med islandsk relevans.

Emner som kunst, litteratur og bygningskunst er blandt tilbuddene, men også mere generelle foredrag, fx det meget populære Kan danskerne lære noget af det islandske folk – stadig væk?

Ønsker du en samlet oversigt over mulige emner, så send os gerne en besked.

Uncube Magazine besøger Island

Uncube Magazine har været på opdagelse i Island. Se de smukke billeder af natur og arkitektur her

Islændinge – De Små Konger

Læs artiklen "Islændinge – De Små Konger" skrevet af Team-Islands direktør, K. Torben Rasmussen

Praktiske spørgsmål og hurtige svar:

Hvad skal jeg medbringe?

· Praktisk og varmt rejsetøj. Vind- og vandtæt. Indgår der sejlture i programmet, medbring da lette handsker

· Praktisk fodtøj med gode såler. Bør kunne tåle fugt. Støvler behøves ikke, med mindre der er tale om særlige vandreture, og vil da fremgå af kommentarer på sådanne programmer.

· Badetøj til besøg i de varme kilder. Husk et håndklæde.

· Myggenet, for især omkring Mývatn (”myggesøen”) kan der være mange fluer. Der er ikke stikkende myg i Island.

· Pas kræves ikke, men medbring det, hvis du har ét. Under alle omstændigheder skal man medbringe ID-kort med billede. Og vigtigst: der skal være overensstemmelse mellem navn på legitimation og flybillet. Oplys altså det komplette navn ved køb af rejse.

· Medbring dit blå sygesikringsbevis. Bemærk: deltager man i en studie- eller firmarejse, gælder andre regler – se venligst vore generelle vilkår

· Medbring film fra Danmark, de er dyre i Island. Hvis du altså bruger analoge film.

· Har du en kikkert, er det en god idé at tage den med.

Skal jeg købe valuta før afrejse?

· Ved ankomsten til lufthavnen i Keflavik kan man veksle kontanter eller hæve på VISA/Dankort eller andre internationale kort. Visse steder i Danmark kan man veksle til islandske kroner, fx i FOREX. Kursen normalt noget dårligere end i Island.

· De fleste butikker og restauranter modtager samtlige kreditkort

· Kursen er pt. 1 DKK = 18,57 IKR (28.5.2019), dvs. 1.000 IKR modsvarer cirka 53-54 DKK. Tjek den islandske nationalbanks hjemmeside på www.sedlabanki.is for den aktuelle kurs.

Hvad med daglig frokost?

· Er turen ikke med fuld pension gælder følgende:

· Vi standser som regel ved middagstid på steder, hvor der kan købes lette varme anretninger, kaffe og kager

· Man kan også medbringe en termokande og købe/få påfyldning og enkelte steder kan man købe en selvsmurt sandwich fra morgenmadsbuffet’en.

Hvad kan jeg købe med fordel i Island?

· Vi er ikke på de sydlige kanter, så røverkøb af varer kan ikke påregnes. Man kan dog med fordel købe uld og kunstvarer.

· Dyre mærkevarer kan også vise sig at være billigere end i Danmark

· Husk at bede om Tax Free-check, den giver 15 – 20% rabat ved køb for mere end IKR 5.000 på samme kassebon. Beløbet udbetales i lufthavnen ved afgang. NB: vær opmærksom på, at ikke alle butikker er tilsluttet Tax Free-ordningen.

Forstås dansk i Island?

· Ja, mange forstår dansk, men mange, især unge/yngre, foretrækker at svare på engelsk. Tal selv langsomt og tydeligt dansk.

· Alle har gennemgået danskundervisning i grundskolen.

Skal jeg prøve en islandsk hest?

· Hvis du ikke gør det nu, så gør du det aldrig! Hvor der er mulighed findes det nødvendige overtøj, hjelm, støvler og instruktioner (koster fra 400-500 DKK ).

Hvordan er vejret på Island?

· Se på den gode norske side www.yr.no

Generelle rejsebetingelser

Læs vores generelle rejsebetingelser her – og kontakt os ved spørgsmål.

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

icon TEAM-ISLAND

Team Island er skabt på baggrund af dybtgående kendskab til Island, for det første. For det andet skabt på baggrund af stor lyst til at formidle store oplevelser i det helt særlige land. Alle turene er tilrettelagt af K. Torben Rasmussen, der er forfatter af flere bøger om Island og har boet mere end 5 år i landet. Men uden bistand fra vore uhyre kompetente islandske og danske rejseledere går det jo ikke. Alle islandske taler godt dansk. Er de danske, har de boet gennem flere år i Island.

Vi véd, at en tur først er helt vellykket, når alt det praktiske fungerer og historierne er fortalt af engagerede rejseledere.

Du skal rejse til Island med os, hvis du vil være sikker på en grundig tur. Naturoplevelser af en helt anden verden, suppleret med historie, geologi, erhverv, kunst, kultur, dagligt liv i Island - og så lige mere natur igen.

På hjemmesiden kan du finde alt relevante oplysninger om turene. Er der ikke lige nu en passende tur, så kontakt os gerne. Der er hele tiden nye på vej. Er du del af en gruppe med særlige fagspecifikke behov, så kontakt os gerne. Vi arrangerer hvert år ture for grupper, helt efter deres ønsker.

Uanset om du vil rejse i en gruppe med andre interesserede mennesker – og få glæde også af et godt socialt sammenhold – eller hellere selv vil køre, så kan vi garantere et stort udbytte af vore ture. Det samme gælder på vore rejser til andre lande. Vi arrangerer gode ture til andre destinationer end Island, vort primære rejsemål. Irland og Færøerne hvert år. Grønland jævnligt. Har tidligere lavet rejser til Israel, Balkan, Nordsverige, Tyskland og Shetland. Har du særlig interesse for nogle af disse rejsemål, så kontakt os for aktuelle planer.

Læs TEAM ISLAND og KULTURRETUR's historie her.

Vores generelle rejsebetingelser findes her.

icon DESTINATIONER

Det oprindelige udgangspunkt for Team Island // KulturRetur’s rejser var Island. De to ejere har et nært forhold til Island, så det var naturligt. Og eftersom der er så mange interessante steder i Island og så mange historiske og kulturelle forbindelser var det endnu mere oplagt for os.

Men interessen for den nordatlantiske kultur, gjorde det ligeså naturligt at udvide med Færøerne og Irland. Færøerne kender vi begge udmærket og har besøgt landet mange gange. For at få dækket Irland, måtte vi finde en passende samarbejdspartner og det har vi gjort med forhenværende højskoleforstander og journalist Christian Møller.

Vi har arrangeret grupperejser til Grønland, Gotland, Tyskland, Israel, Kosovo/Makedonien/Albanien, Rumænien og har haft udbudt en spændende tur til Tunesien, med én af landets bedste kendere af landet, ph.d. (Mellemøststudier) Rikke Haugbølle. Vi er konstant opmærksomme på om forholdene bliver så rolige, at vi kan genoptage den rejse.

 

Fakta om Island

DEN ISLANDSKE NATUR
For 15-16 millioner år siden eksisterede Island ikke. Hvor kontinentalpladernes drift bort fra hinanden i hhv. vestlig og østlig retning er kombineret med…
HISTORIEN – KORT & GODT
Den islandske historie er kort og velbeskrevet. I det mindste når man taler om den historie, som omhandler menneskers tilstedeværelse på den store ø. I år 874,…
KULTURLIVET
Dyrker man kulturelle oplevelser i en eller anden form, er Island i stigende grad interessant. Hovedstaden Reykjavik er en moderne storby med teatre, museer,…
DET MODERNE ISLAND
Det moderne Island er et dynamisk samfund præget af mobilitet, innovation og åbenhed, og landet er dermed godt klædt på til informationssamfundets vilkår.…
DE FIRE ÅRSTIDER
Det islandske forår kommer sent, men udvikler sig til gengæld eksplosivt. April og maj er forår, og lyset er kommet stærkt tilbage. Sammen med det kommer…
LITTERATURLISTE
En oversigt over ordentlige og tilgængelige bøger. Nogle kan skaffes fra boghandlen, andre gennem gode biblioteker og andre igen eventuelt gennem den…

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

icon 1 KulturRetur A/S, Mejlbyvej 670, Mejlby, 8530 Hjortshøj

icon 2+45 2962 8077

icon 3 www.team-island.dk

email info@team-island.dk


Du kan også udfylde formularen herunder og sende en besked